Uw travelteam

De specialisten van PB Travel staan graag voor u klaar.

Paul van der Bol

"PB Travel starten was mijn droom. Ik ga iedere dag met een schaterlach naar mijn werk." This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ik werk ruim dertig jaar met veel plezier in de reisbranche (o.a. bij Panta Reizen, Holland International) en met deze schat aan kennis en ervaring, greep ik in 2004 mijn kans om mijn eigen zakenreisbureau te starten.  Sindsdien hebben we een enorme groei doorgemaakt. Het is mijn streven om mijn klanten, in samenwerking met het team, onbezorgd op reis te laten gaan. Organiseren zit me in het bloed. Ik ken al mijn klanten persoonlijk. Ik vind het belangrijk om te weten wie ze zijn, hoe ze denken, wat hen beweegt. Op die manier wordt elke reis, hoe klein of groot ook, een succes. Mijn favoriete vakantieland? Zonder twijfel: Amerika.”

Tessa van Leeuwen


Tessa van Leeuwen: “Ik vind het heerlijk om te puzzelen met routes, vluchten en tarieven.” This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ik was meteen verknocht aan de zakenreisbranche toen ik ging werken bij Instone Netherlands en daarna bij Rho-Delta Travel in Rotterdam. 12 jaar lang heb ik met plezier zakenreizen geboekt, incentive acties opgezet, touroperating deals gemaakt en groepsreizen georganiseerd. Na mijn Amerika-avontuur, waar ik 2,5 jaar heb gewoond, heb ik mijn carrière weer opgepakt. Ik miste het boeken van reizen en klantcontact enorm! Sinds mei 2012 werk ik bij PB Travel. Paul (de eigenaar) en ik hebben al eerder samengewerkt dus dat is erg leuk. Ik ben er trots op om deel uit te maken van dit hechte team. Met z’n allen geven we onze klanten iedere dag weer een efficiënt reisadvies voor een scherpe prijs. Welke bestemming ik zou aanraden? Uiteraard Amerika maar ook Cuba, Australië en Nieuw-Zeeland zijn favoriet.

Miranda van Eijken


Miranda van Eijken: “Wij denken hier altijd in oplossingen.” This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

“Ik heb een tijdje in Engeland gewoond en gewerkt bij Thomas Cook. Eenmaal terug in Nederland viel mijn oog op de advertentie van PB Travel en werk ik hier alweer sinds 2007. Het werk is enorm divers, ik regel hier reizen van A tot Z. Ook lossen we eventuele problemen op. En die zijn er bijna nooit want wij denken hier niet in problemen maar in oplossingen. Niets is onmogelijk is ons motto. Dat komt mede omdat we onafhankelijk zijn en niet aan bepaalde tussenpersonen gebonden zijn. Tegenwoordig heb ik een specialisme in treinreizen. Welke trend ik de laatste tijd zie? Korte vakanties: stedentrips!”

Fred Vonk


Fred Vonk: “Voor mij is een klant geen nummer, ik heb met iedereen een persoonlijke binding.” This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

“Ik heb klanten die al dertig jaar hun reis boeken bij mij. Ik ben een aantal keer van werkgever (o.a. Panta en Holland International) gewisseld en dan gingen mijn klanten gewoon mee. Ze voelen zich op hun gemak en zijn gesteld op de persoonlijke aandacht en service die ik verleen, zeggen ze. Ik probeer ook altijd vooruit en mee te denken. Dat contact met mensen maakt mijn vak zo leuk. Ook houd ik van het vakantiegevoel. Ik woon in Burgh Haamstede en daar hangt altijd zo’n vakantiesfeertje. Heerlijk! Met welk vervoermiddel ik het liefst reis? Met het vliegtuig, daar ben ik gek op.” 

Levine van Wensveen


Levine van Wensveen: “De wens van mijn klant, staat bij mij voorop.” This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

“Ik werk sinds begin 2010 bij PB Travel met veel plezier. Met een aantal collega’s heb ik al eerder gewerkt tijdens mijn lange loopbaan bij onder andere VLM, Holland International, Panta en TUI. Wij versterken elkaar en staan voor wat doen. Er is zelfs altijd iemand 24 uur per dag bereikbaar in geval van calamiteiten. Aandacht voor mijn klanten is voor mij vanzelfsprekend. Ik luister goed naar hun wensen, eisen en bezwaren. Ik heb er plezier in om een reis samen te stellen die perfect past en voor een aantrekkelijke prijs.” Mijn favoriet vakantie? Iets actiefs, het liefst op een verre bestemming als Alaska, China of Borneo. “

Evelyne de Jong"Het uitzoeken van de beste reismogelijkheden tegen een goede prijs vind ik een enorme uitdaging." This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Evelyne: "Ik vond mijn eerste baan na mijn afstuderen bij een zakenreisbureau in Rotterdam. Bijna 14 jaar was ik verantwoordelijk voor de zaken-, groeps,- en incentivereizen. Bij dit reisbureau heb ik al met Paul (directeur) en Tessa gewerkt. Wij kennen elkaar dus goed en weten precies wat we aan elkaar hebben. Sinds februari 2013 werk ik bij PB Travel. Het team is zeer ervaren en staat altijd voor elkaar en de klant klaar. Wat ik het leukst vind aan mijn vak? Het uitzoeken van de beste reismogelijkheden tegen een goede prijs. Ik ga dan ook met plezier naar mijn werk! Mijn ideale vakantie vier ik op de Canarische Eilanden, en in de winter ga ik graag skiën.