Uw reis, onze zaak

 

Het professionele team van PB Travel neemt u zorg uit handen en boekt nauwkeurig al uw zakenreizen. Wij verzorgen alle denkbare reserveringen zoals vluchten, hotelkamers en autohuur, maar regelen ook vervoer per trein en boot, transfers, visa en verzekeringen. Efficiënt, voordelig  en op maat. Op deze manier bespaart u tijd en kosten en kunt u zich daarnaast volledig concentreren op uw eigen bedrijfsactiviteiten. Succes verzekerd dus.

Transparantie is een van onze sleutelwoorden. Duidelijkheid is wat we nastreven. Als u kiest voor de diensten van PB Travel, weet u waar u aan toe bent. U krijgt de reis die naadloos aansluit op u wensen, tegen opgegeven kosten. In deze prijs is alles inbegrepen zodat u achteraf niet met toeslagen of andere extra kosten te maken krijgt. En wat dacht u van onze 24-uurs service? Wij zijn dag en nacht bereikbaar in geval van spoedeisende zaken.

Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. Het PB Travelteam gaat daarom met veel plezier aan de slag om uw wensen te realiseren. Neem een kijkje op onze website voor meer informatie of neem direct contact met ons op voor een offerte, een afspraak of een persoonlijk advies via: 0180 44 60 70 of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .